Támogasd a helyit!

A fotó illusztráció!
Webáruházunk is részt vesz a #tamogasdahelyit kezdeményezésben!
Minden megrendelés mellé, amely eléri az 5000 Ft-ot (szállítási költség nélkül értendő) 1 db 990 Ft értékű vidám, illatos natúrszappant csomagolunk!
Az akció időtartama: 2020.04.18-2020.07.31. Kuponkód: tamogasdahelyit
FIGYELEM! A kuponkód nélkül leadott megrendelések nem vesznek részt az akcióban!
"A koronavírus és a lakossági kijárási korlátozások kemény társadalmi sebeket ejtenek. Rengeteg helyi üzlettulajdonosnak be kellett zárnia a boltját és vannak közöttük olyanok, akiknek nincsenek olyan pénzügyi tartalékaik, amelyekkel át tudják vészelni az elkövetkező heteket. Az ő megsegítésükre indult kezdeményezés a #supportyourlocal non-profit projekt."

-írja az Ecommerce News Europe.

Magyarországon, úgy mint máshol Európában vegyes a kép, ami az e-kereskedők helyzetét illeti. Vannak akik egyértelműen nyertesei a kialakult helyzetnek - persze csak gazdasági értelemben. Mivel a vásárlók inkább az online vásárlásra helyezik most a hangsúlyt, sok webáruháznak jelentősen megnövekedett a forgalma. Vannak vállalkozások viszont, akik különösen nehéz helyzetbe kerültek az elmúlt időszakban. Emiatt csatlakoztunk a németországi mozgalomhoz és létrehoztuk annak hazai verzióját, a #tamogasdahelyit kezdeményezést.

A gyűjtőportál célja, hogy olyan kereskedők és szolgáltatók vegyenek részt a programban, akik házhozszállítást végeznek és valamilyen kupon formájában kedvezményeket biztosítanak a vásárlóknak, sok-sok termékkategóriában.

 

#tamogasdahelyit

Webáruház készítés