A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Tavaszi kuponakció

2018.02.08 09:09
Blog

Tavaszi kuponakció a Glamour napoktól a Joy hétvégén át a gyereknapig!

14 webáruház 18 ajánlata elérhető a linken!

Szappanműhelyünk kedvezménye: különleges ajándékok a rendelési összeg (szállítási költség nélkül értendő) értékének 20 %-ban.

- Minden megrendelőnknek apró tavaszi ajándékkal kedveskedünk.- Minden vásárlónknak, aki legalább 6.500 Ft értékben vásárol (szállítási költség nélkül értendő), egy Magnólia szappant ajándékozunk.

- Minden vásárlónknak, aki legalább 12.900 Ft értékben vásárol (szállítási költség nélkül értendő), egy Magnólia ajándékcsomagot ajándékozunk, melynek tartalma egy Magnólia szappan, egy kerámia szappantartó és egy kényeztető fürdőpamacs.

- Minden vásárlónknak, aki legalább 19.900 Ft értékben vásárol (szállítási költség nélkül értendő), egy Magnólia exkluzív ajándékcsomagot ajándékozunk, melynek tartalma egy Magnólia szappan, egy Magnólia hidratáló testápolókrém, egy kényeztető fürdőpamacs, és a szállítás ingyenes.

A Magnólia szappan és a Magnólia hidratáló testápolókrém limitált termékek, önállóan nem rendelhetők, és csak a Tavaszi kuponakció keretén belül, ajándékként érhetők el.

Az akcóban történő részvételhez kuponkód szükséges! Kuponkód: TAVASZ2018.

A kuponkód nélkül érkezett megrendelések esetén az ajándék-akció nem érvényes!

Az akció időtartama: 2018.04.10-2018.05.20.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.