Termékek


Szappanmentes szilárd sampon csalánnal és bojtorjánnal zsíros hajra
Szappanmentes szilárd sampon csalánnal és bojtorjánnal zsíros hajra

Szappanmentes szilárd sampon csalánnal és bojtorjánnal zsíros hajra.

95 g


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
György
2021.03.02 21:29
A szilárd kondicionálóval együtt használom, igen jó párosítás, örülök, hogy rátaláltam ezekre.
Előnyök: Kellemes az illata, egy-két simítás után már valóban felhabzik, jól tisztít. Már az első használat után azt vettem észre, hogy nem hullik annyira a hajam és sokkal kezelhetőbb. Én külön szeretem, hogy a csomagolás minőségi, újrahasznosítható, tárolásra a szappanok/sampon használata után is alkalmazható.
Hátrányok: Nem tudok hátrányt írni, én is kíváncsi vagyok, hogy rendszeres használat után csökkenteni fogja-e a zsírosodást.
2
Emőke
2021.02.19 09:33
Szuper sampon, kellemes gyógynövényes illat.
Vegán, magyar kézműves termék, pálmaolaj mentes és környezetbarát(abb) csomagolás!
Minden kritériumnak megfelel, ami alapján keresgéltem! Ezek a legfontosabbak! Köszönöm! :)

Előnyök: Első ránézésre a szappan masszív méretű, gyógynövény illatú. Először fura volt, de rájöttem, hogy sokkal jobb ez az illet, mint valami mű vanília vagy barack.
Még csak egyszer mostam vele hajat. A nedves kezeimet dörzsöltem meg, majd az a habos-krémet kentem a hajamra. Vékonyszálú, nagyon hosszú hajam van, nem festett.
Tetszik az állaga mosás közben, jól habzik. Könnyen kiöblíthető. Szárítás után a hajam fényes lesz (végre) és tiszta. Nem szárítja a hajvéget, pedig hajlamos a hajam rá.
Picit szárítja a fejbőr és az arcbőr találkozását, de nem zavaró!
Nagyon várom, hogy többször használjam, kiváncsi vagyok a hosszútávú használatára.

Hátrányok: Egyetlen hátrányként azt jegyezném meg, hogy fölöslegesnek tartam a masszív, szinte már gyönyörű kartondoboz csomagolást. Konkrétan 2 percet volt benne, amíg átvettem a csomagot és gyorsan ki nem bontottam (mert izgatottan vártam) :)
Nekem személy szerint elég lenne egy kis papírzsacsi amibe csak bele van “dobva”. Ha ajándékba adnám, szuper lenne a doboz, de így fölösleges költekezés a készítőnek.
Következő rendelésnél kérni fogom, hogy csak így legyen csomagolva. Esetleg a buborékos zacskó helyett kellene 1 kisebb doboz és abba bedobni a szappanokat. Nekem elégséges lenne! :)
1
Kiss Rita
2020.12.03 22:03
Ma kaptam meg ezt a csoda “sampont”. Ki is próbáltam rögtön!
Előnyök: Első mosáskor is nagyon jól habzik és valóban elég simítani. Hihetetlen puha a hajam utána, nincs szükség fésülést könnyítő sprayre. Nagyon jól tisztít, a hajam “nyikorog” amikor kicsavarom olyan tiszta. Ez az első természetes szappan, ami a felsorolt elvárásoknak mind megfelel.
Hátrányok: Nem tudok hátrányt írni. Kíváncsi vagyok sikerül-e kitolnom a hajmosást 1-2 nappal, majd a rendszeres használat után. Erről még nem tudok nyilatkozni. 5*
Webáruház készítés