Termékek


Szakállápoló wax
Szakállápoló wax

Egyedülálló termék a szakáll ápolására. A wax („leánykori nevén” bajuszpedrő viasz) ápoló hatása hasonló az olajhoz, azonban méhviasz-tartalma segítségével a szakáll kordában tartható (rögzíthető). A szakállápoló viasz 4 illatvariációban készül, amelyek közül a "Kapható választék" lenyíló menüben választhat. Amennyiben nem választ, alapértelmezésként a Forest Heaven illatú terméket küldjük.

35 ml


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
5
Papp Árpád
2015.11.13 00:00
A Wax kissé kemény, és a kéz melegétől is nagyon nehezen olvad fel. Egy megoldás maradt, vaddisznósörtés szakáll kefével kell felvinni.
4
Norbi
2015.12.16 00:00
Tényleg kemény a wax, de cserébe eszméletlenül jó tartást biztosít. A köröm hegyével kicsit megkaparva és az ujjbegyünk között eloszlatva felhordható könnyen. A Cedar Smoke kellemes illatú, enyhén mentolos,
3
Kiss Péter
2016.12.28 00:00
Ma jött meg a vaxom. Nagyon jó az illata, igazi ---- olyan borbélytól jöttem --- illata van. Valóban kemény, kicsit meg is lepődtem, hogy hogy is fogom felvinni. Kézzel a körömkaparásos módszerrel próbálkoztam, majd fésűvel eloszlattam, amennyire tudtam. Nos asszem ki kell próbálmnom a szakállkefés megoldást is. A szakállolajokkal ellentétben itt érzem kézzel is, hogy van az arcomon szakáll, nem puhítja "halálra", hanem van mit fogni, simogatni. Azt hiszem tartós vásárlója leszek a Benke termékeknek. Köszönöm.
2
Katona
2017.08.16 00:00
A Cedar Smoke illat az elején nem tetszett. Megszokható, de legközelebb más illatot választok. Egyébként kiváló termék.
1
Lipka Zoltán
2017.12.29 00:00
Hosszabb ideje használom, a Cedar Smoke-ot választottam. Ma megjött a balzsamom is, Leather illattal. Egyszerűen szuper. Kedves Erika, ez az illat waxban nem lehetséges?
Webáruház készítés