Termékek


Szakállápoló balzsam
Szakállápoló balzsam

Szakállápoló balzsam, egyedülálló termék a szakáll ápolására. Balzsam állagú szakállápoló, különleges összetevőivel ápolja, egészségesen tartja a szakállt, lágyabb, fényesebb (nem zsíros!), kevésbé rakoncátlan szálakat eredményezve. A balzsam 4 illatvariációban készül, amelyek közül a "Kapható választék" lenyíló menüben választhat. Amennyiben nem választ, alapértelmezésként a Forest Heaven illatú terméket küldjük.

Megújult, nagyobb, 35 ml-es kiszerelés, professzionális, eloxált tégelyben.

35 ml


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
4
Papp Árpád
2015.11.13 00:00
A balzsam kellemes illatú, tapintású, és teszi mindazt amit tennie kell.
3
Szlama Gábor
2015.11.30 00:00
Azt hiszem megtaláltam ami nekem kell. Sweet Mint-ot vettem, brutálisan jó!!! Komolyan, gyakorlatilag nem bírom megállni, hogy esténként ne használjam, viccen kívül 1-2 nap után a szakállon is érezhető a különbség és akkor nagyon finoman fogalmaztam. Őszintén ajánlom mindenkinek!
2
Dr. Kenéz Árpád
2016.10.20 00:00
Én bátyámtól kaptam egy olaj/wax/balzsam/szappan szakállápoló csomagot. Akkor már nagy szakállam volt, viszont sohasem ápoltam ilyesféle kencékkel. Onnantól viszont gyakorlatilag a szappan kivételével elhasználtam a teljes csomagot. A legjobb hatást az olaj és a balzsam érte el. A wax-ot csak ritkán egy-egy rendezvényen használtam formázásra. Azóta már leborotváltam az egész szakállamat és újranövesztettem. Már egy centiméteres kora óta kezelem az olajjal, ami még megmaradt. Hát, zseniális. Sokkal sűrűbb és egyáltalán nem hullik. Most megyek és rendelek egy balzsamot is. :)
1
Zsiros Marianna
2017.03.14 00:00
A férjemnek vettem karácsonyra egy olaj+szappan+balzsam csomagot és nagy sikert aratott nála. Neki a sweet mint balzsam lett a kedvence. Nagyon puha és fényes lett tőle a szakálla, már egy pár napos használat után.:) És a kellemetlen viszketés is megszűnt. Az illata is nagyon kellemes. Ajánlom mindenkinek!
Webáruház készítés