Termékek


Szakállápoló olaj No1.
Szakállápoló olaj No1.

Szakállápoló olaj, egyedülálló termék a szakáll ápolására. Az ápoló olaj természetes, hidegen préselt olajok segítségével ápolja, egészségesen tartja a szakállt, lágyabb, fényesebb (nem zsíros!), kevésbé rakoncátlan szálakat eredményezve. A szakállápoló olaj 6 , kizárólag természetes illatolajokból álló illatvariációban készül, amelyek közül a "Kapható választék" lenyíló menüben választhat. Amennyiben nem választ, alapértelmezésként a Forest Heaven illatú terméket küldjük.

30 ml


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
7
Papp Árpád
2015.11.10 00:00
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, nem marad olajos lucskos utána a szőrzet. Nem csillog, teljesen természetes fénye marad. Én Cedar Smoke illatot rendeltem ,melyben a teafa olaj dominál, de nem tolakodó, hanem inkább kellemes üde friss citrusként jelenik meg. Az ára nagyon kedvező a piacon található hasonló termékekhez képest. A szállítás gyors volt, és a csomagolás is tökéletes!!!!
6
Szebeni Dávid
2015.11.16 00:00
Sweet Mint illatú szakállápoló olajat rendeltem, úgy az illata mint a hatása nagyszerű, elégedett vagyok a termékkel, akárcsak az árával, a feladási idővel és a csomagolással. Reménykedem, hogy további illatok kerülnek majd a választéklistára :)
5
Balla Tamás
2015.11.17 00:00
Nagyon gyorsan megérkezett, csomagolás teljesen jó. Az egyetlen kivetni valóm, hogy Cedar Smoke illatban rendeltem és Forest Heaven illatút kaptam, de ez is nagyon jó. Majd legközelebb.
4
Szlama Gábor
2015.11.27 00:00
Cedar Smoke-ot vettem(más egyébbel), hamar megjött ,jó a csomagolás, ajándékot is kaptam:), nagyon jó az illata, állaga,elégedett vagyok. Ami picit zavaró, hogy nehezen jön ki a csepp és picit tartósabb illatra számítottam, de így is nagyon tetszik. Ár/érték arány nagyon bomba. Köszönöm.
3
Szilágyi Ferenc
2015.12.02 00:00
Az olaj tényleg jó, esetleg ha más illatban is kapható volna, kipróbálnám. Még akár több illóolajat is elbírna , én más illatot /parfüm, stb./ nem teszek magamra, csak az olaj finom illata van rajtam egész nap. És megfelelően ápol, tehát tökéletes. Kipróbáltam több más márkát is, de visszatérek az Önéhez, mert tényleg a többi termék sem volt jobb, csak drágább és igazából ezt a fás illatot nagyon szeretem.
2
Patrícia
2016.03.10 00:00
Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek! Páromnak rendeltem, és nagyon elégedettek vagyunk. Szép természetes fényt ad, és még puhább is lesz a szakáll. :)
1
Szűcs Anikó
2016.12.15 00:00
Gyors szállítás igényes csomagolás látszik a befektetett munka igénye. Az ajándék szappant külön köszönöm nagyon finom illatú. A termékek minőségiek. Köszönöm!
Webáruház készítés