Termékek


Borotvaszappan No3.
Borotvaszappan No3.

Borotvaszappan hagyományos (késes, pengés) borotválkozáshoz marhafaggyúval, növényi eredetű összetevőkkel és lanolinnal.

Figyelem! A lanolin az arra érzékenyeknél allergiás tüneteket okozhat!

Kb. 80 g


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
2
névtelen
2015.06.17 00:00
Legyél igen büszke magadra kedves Erika, sikerült megalkotni az első hazai TÉNYLEG jól működő borotvaszappant. Ilyen tömött, sűrű habot még a "nagy" nevű készítők szappanjából sem tudtam előállítani, a hab tartósságában pedig éppen fényévekkel van előbbre az eddig próbálkozók borotvaszappannak csúfolt termékeitől
Előnyök:
Hátrányok:
1
Molnár Attila
2016.01.17 00:00
Messze nem túzás az előző vélemény, valóban jobb, krémesebb és tartósabb habot lehet ezekkel a szappanokkal képezni, mint mondjuk Edwin Jagger vagy Kent borotvaszappanokkal. Egyedül a Geo. Trumper hozza ezt a szintet és amaz rendkívül kemény és tartós, évekig elég. Ezek a szappanok viszont pénztárca barátok - a Trumper termékeivel ellentétben -, elérhető áron kínálják. Mindenki kövesse a maga Istenét, viszont ár-érték arányban ehhez hasonlót nem találni. Szívből gratulálok Erikának ezekhez a borotvaszappanokhoz. Aki ezeket a sorokat olvassa, kérem, ne is hezitáljon, rendeljen!
Előnyök:
Hátrányok:
Webáruház készítés