Termékek


Kényeztető szappan
Kényeztető szappan

Az egyik legfinomabb szappanunk, tele csupa értékes alapanyaggal, és csodás illattal. Használata után a bőr nagyon puha, sima és bársonyos lesz. Az alapja levendula és rózsa macerátum, kecsketej és rózsavíz, mindezek mellett sok-sok különleges bőrtápláló olaj. A szokásos 5 % helyett ebben a szappanban 8 % olajtöbblet (azaz el nem szappanosodó, ezáltal testápoló hatású olaj) van.

110 g


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
Kata
2021.10.06 11:18
Nagyon száraz bőröm van, ez a szappan a legjobb rá, amit használhatok.
2
Anikó
2015.08.07 00:00
Csodálatos ahogy a leírásban szerepel, először érzem a használata után hogy lélegzik a bőröm. Meg testapolot sem kellett használnom. Érzékeny, száraz a bőröm. Ezek után készülök a hajmosashoz használatos termék és a mosószer kipróbálására
1
Ercsi
2017.01.24 00:00
Évek óta különleges, jó minőségű vegyszermentes szappanokat használok (Manna). Dr. Házi Edina (DrHazi) javasolta, hogy próbáljam ki a Benke Erika szappanokat. Hát, csak köszönni tudom a tanácsát!! Ilyen csodálatos illatot (ami a másik gyártó szappanával ellentétben szinte egész nap megmarad), puha bársonyos bőrt SOHA DE SOHA nem tapasztaltam!! Szeretném megköszönni a munkát és a gondoskodást! Mostantól Benke Erika szappan rajongó vagyok!!!!!! Köszönöm!!!
Webáruház készítés